Organisatie-in-motion: digitale transformatie zonder eindpunt

Digitale technologieën doen met het menselijk brein wat stoommachines tijdens de industriële revolutie hebben gedaan met de menselijke spierkracht. De grenzen van de mogelijkheden worden steeds verder verlegd, wat resulteert in een substantiële groei van de productiviteit en winstgevendheid. Digitale tools dringen steeds verder door in onze samenleving: computers worden steeds krachtiger, machinelearning-technieken steeds geavanceerder en zelflerende algoritmes steeds slimmer. De grootste uitdagingen liggen niet meer op het vlak van techniek, maar op het vlak van de mensen die deze tools moeten gebruiken. Lees meer over: Organisatie-in-motion: digitale transformatie zonder eindpunt.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply