Pieter Zwart (Coolblue): “Ik denk niet dat de laatste winkelketen omgevallen is”

Wij spraken al meerdere keren met Pieter Zwart, eindbaas van Coolblue, maar het werd weer eens tijd. Reporter en interviewer Godfried spreekt hem in een van zijn fysieke winkels en vraagt hem naar het waarom van die winkels. Pieter geeft de 5 redenen in een uitstekende mediapitch. Lees meer over: Pieter Zwart (Coolblue): “Ik denk niet dat de laatste winkelketen omgevallen is”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Pieter Zwart (Coolblue): “Ik denk niet dat de laatste winkelketen omgevallen is”

Wij spraken al meerdere keren met Pieter Zwart, eindbaas van Coolblue, maar het werd weer eens tijd. Reporter en interviewer Godfried spreekt hem in een van zijn fysieke winkels en vraagt hem naar het waarom van die winkels. Pieter geeft de 5 redenen in een uitstekende mediapitch. Lees meer over: Pieter Zwart (Coolblue): “Ik denk niet dat de laatste winkelketen omgevallen is”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply