Peter van der Schaar (Netwinst): “Onze software maakt de taak van de marketeer eenvoudiger”

Wie denkt dat werken in de marketing vooral creatief bezig is, komt in praktijk vaak bedrogen uit. Natuurlijk, het begint vaak met het bedenken van een goed plan. Maar vervolgens is het aan de marketeer om ervoor te zorgen dat dit plan op alle mogelijke niveau’s ook zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. “Dus marketeers zijn vaak meer projectmanagers die twintig verschillende poppetjes of bureau’s of systemen moeten aansturen, terwijl wij vinden dat marketeers veel meer terug moeten naar waar ze goed in zijn: het bedenken van een creatieve boodschap. Het bedenken wat is relevant voor een klant op een bepaald moment. Daar proberen wij ze bij te helpen”, aldus Peter van der Schaar oprichter en directeur van Netwinst.  Lees meer over: Peter van der Schaar (Netwinst): “Onze software maakt de taak van de marketeer eenvoudiger”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply