’16 procent van huishoudens koopt boodschappen online’

De afgelopen twee jaar heeft 15,9 procent van de Nederlandse huishoudens een bestelling geplaatst bij een online supermarkt. Bijna de helft daarvan vulde meer dan één keer zijn winkelmandje in de digitale super.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment

’16 procent van huishoudens koopt boodschappen online’

De afgelopen twee jaar heeft 15,9 procent van de Nederlandse huishoudens een bestelling geplaatst bij een online supermarkt. Bijna de helft daarvan vulde meer dan één keer zijn winkelmandje in de digitale super.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment

’16 procent van huishoudens koopt boodschappen online’

De afgelopen twee jaar heeft 15,9 procent van de Nederlandse huishoudens een bestelling geplaatst bij een online supermarkt. Bijna de helft daarvan vulde meer dan één keer zijn winkelmandje in de digitale super.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment

’16 procent van huishoudens koopt boodschappen online’

De afgelopen twee jaar heeft 15,9 procent van de Nederlandse huishoudens een bestelling geplaatst bij een online supermarkt. Bijna de helft daarvan vulde meer dan één keer zijn winkelmandje in de digitale super.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment