Vente-privee.com groeit 47 procent, mede door overnames

Vente-privee.com heeft in het afgelopen boekjaar een omzet gerealiseerd van 2,5 miljard euro. Dit is een stijging van 47 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De enorme groei komt deels door overnames.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment

Vente-privee.com groeit 47 procent, mede door overnames

Vente-privee.com heeft in het afgelopen boekjaar een omzet gerealiseerd van 2,5 miljard euro. Dit is een stijging van 47 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De enorme groei komt deels door overnames.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment

Vente-privee.com groeit 47 procent, mede door overnames

Vente-privee.com heeft in het afgelopen boekjaar een omzet gerealiseerd van 2,5 miljard euro. Dit is een stijging van 47 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De enorme groei komt deels door overnames.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Comment