Whitepaper – Replatforming in de praktijk

Stel u zich eens voor: u wilt omnichannel gaan ondernemen of u heeft innovatieve ideeën, maar uw webshop faciliteert het niet om dit snel of met weinig maatwerk te implementeren. Dit zijn slechts twee mogelijke redenen waardoor u besluit om een nieuwe webshop te laten bouwen. Een nieuwe webshop betekent in de meeste gevallen een replatforming traject.

Een replatforming traject opent de weg naar een nieuwe webshop, maar deze stap kan u ook kopzorgen geven. De praktijk case legt u stap voor stap uit welke aandachtspunten er zijn, hoe een dergelijk traject aangepakt wordt en hoe ecManager dit proces kan faciliteren aan de hand van de replatforming case van Steps.

Bent u benieuwd naar replatforming in de praktijk of wilt u meer weten?
Download dan hier de gratis whitepaper!

Het bericht Whitepaper – Replatforming in de praktijk verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Reply