De online foodmarkt 2018: logistiek als enabler

Traditiegetrouw maak ik begin van het jaar de balans op van de online food markt. Vorig jaar heb ik in het artikel De online boodschappenmarkt 2017 logistiek als enabler een overzicht gemaakt van de toekomst van de online food markt en uiteengezet waarom logistiek een belangrijke enabler is voor groei van de online foodmarkt. Door de groei van PostNL Food heb ik het afgelopen jaar weer enorm veel geleerd over de online foodmarkt. De markt groeit en ook steeds meer media schrijven over deze boeiende markt. Een markt die wakker is geworden (zie mijn artikel De online food markt een slapende gigant) en de aankomende jaren snel online zal gaan. Logistiek is een belangrijke enabler voor deze markt. Lees meer over: De online foodmarkt 2018: logistiek als enabler.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply