Als retailer met een groot assortiment kan het lastig zijn om alle productinformatie te verzamelen en verwerken op een webshop. Je wilt klanten de juiste informatie verschaffen en interesseren voor je producten, maar het kost veel tijd en moeite om nieuwe informatie te verwerken en up-to-date te blijven. In deze informatieve whitepaper geeft inRiver tips over hoe je met enkele kleine veranderingen je productinformatie beter kunt verwerken en managen. Door dit goed te doen, wek je sneller de interesse van je klant en behaal je voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Download dan de gratis whitepaper via deze link.

Het bericht Whitepaper – 4 tips voor het managen van een groot assortiment vanuit een productinformatie perspectief verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

0