Intershop, expert op gebied van e-commerce oplossingen, deelt in deze interessante whitepaper hoe je als bedrijf het beste in kan spelen op de snel veranderende digitale wereld.

‘If you don’t know the rules, you can’t lead and you can’t win!’

Digitalisering heeft een radicale verschuiving gebracht in de machtsverhouding tussen bedrijf en consument. Om toch te kunnen blijven concurreren is het van belang dat bedrijven snel kunnen reageren op veranderende behoeftes van de klant.

Consumenten zijn vandaag de dag beter geïnformeerd, machtiger en meer status-bewust dan ooit tevoren. Daarbij hebben ze zeer specifieke en compromisloze eisen: ‘Geef me alles, altijd, overal en in real time- met de beste klantenservice en maximale personalisatie voor de laagst mogelijke prijs!’.

Een bundeling van krachten tussen marketing, sales, e-commerce en service is daarom noodzakelijk. De grootste uitdaging en kans is om deze diverse afdelingen op een efficiënte manier met elkaar te laten samenwerken en communiceren, om zo snel te kunnen reageren in een competitieve en dynamische omgeving.

Deze whitepaper helpt je op weg met de digitale transformatie van je bedrijf aan de hand van de volgende onderwerpen:

  • Hoe leid je een bedrijf naar de digitale toekomst?
  • Wat moet de visie zijn?
  • Wat is de essentie van digitale transformatie?
  • Welke bedrijfsunits zullen fundamenteel veranderen door digitale transformatie?
  • Welke inspanningen en voordelen (direct en indirect) kan je verwachten bij een digitale transformatie van je bedrijf?

Wil je alles weten over dit onderwerp?

Download dan de gratis whitepaper via deze link.

Het bericht Whitepaper – Digitale transformatie: hoe maak je van je bedrijf een digital powerhouse? verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

0