Op donderdag 15 maart organiseren wij alweer ons tweede webinar met als thema: In tien stappen naar een campagneplan!

Hoe krijg je jouw klanten in beweging met succesvolle digitale campagnes? De Nieuwe Zaak heeft een stappenplan ontwikkeld om iedere campagne tot een succes te maken. Wij geloven namelijk dat een campagne alleen kan slagen door een vooraf uitgedachte strategie, vooraf uitgedachte doelstellingen, een sterk en consistent concept, een integraal mediaplan én door bij te sturen op basis van de resultaten en businesscase.

We nemen onze opdrachtgevers en potentiële klanten hier graag in mee. Daarom gaan wij donderdagmiddag 15 maart van 15:00 – 15:30 uur live met het webinar: In tien stappen naar een campagneplan! Tijdens het webinar bespreken we hoe je jouw klanten in beweging krijgt met succesvolle digitale campagnes. Aan de hand van ons bewezen 10 stappenplan leggen we uit hoe we dit voor o.a. Coop, KNM en anderen hebben gedaan en nemen we je mee in onze unieke werkwijze!

Ben jij er ook live bij op donderdag 15 maart?

Schrijf je hier in voor het webinar!

Het bericht Webinar: In tien stappen naar een campagneplan! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

0