Marja Silvertant (Feli): “Ik wil op termijn de nieuwe Bol.com worden”

Wanneer je op zoek bent naar een goede boormachine, kun je in een winkel om advies vragen. Online ligt dat anders: je krijgt alle boormachines te zien en moet zelf maar een keuze zien te maken. “Als je precies weet wat je nodig hebt, is e-commerce top: typ het in, koop tegen de laagste prijs en het wordt ook nog eens thuisgebracht. Maar als je niet precies weet wat je nodig hebt, dan krijg je geen hulp en kom je er vaak niet uit. Dat probleem willen wij oplossen”, aldus Marja Silvertant, CEO van Feli.  Lees meer over: Marja Silvertant (Feli): “Ik wil op termijn de nieuwe Bol.com worden”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *