We introduceren vandaag een nieuw interactief trainingsprogramma voor universele app-campagnes (UAC). Via UAC kunt u makkelijk gebruikers bereiken en uw app-bedrijf opschalen. Hierbij wordt de machine learning-technologie van Google gebruikt om klanten te vinden die voor u relevant zijn op basis van uw zakelijke doelstellingen. Dit gebeurt via Google Play, Google.com, YouTube, en de miljoenen sites en apps in het Display Netwerk.
UAC zorgt voor een verschuiving van de manier waarop u uw mobiele apps market. We hebben daarom de eerste cursus van het programma zo ontworpen om u meer inzicht te bieden in hoe u de beste resultaten genereert via UAC. Hier volgen enkele redenen waarom we u aanmoedigen de cursus te doen:
● U krijgt informatie van experts uit de branche. De cursus is tot stand gekomen met de hulp van marketeers die net als u zijn begonnen. Deze marketeers zijn goedgekeurd door het team dat de universele app-campagne heeft ontwikkeld.
● U kunt de cursus op uw eigen tijd doen. Bekijk de korte video’s op uw eigen tempo. De cursus bestaat uit korte video’s van drie minuten zodat u zich de content snel eigen maakt.
● Breng uw kennis in de praktijk. Voltooi interactieve activiteiten op basis van praktische scenario’s zoals het gebruik van UAC om een nieuwe app te lanceren of een update voor uw app beschikbaar te stellen.
Doe de cursus vandaag nog en laat ons weten wat u ervan vindt. U kunt daarnaast hier en hier meer informatie lezen over praktische tips voor UAC.
Hopelijk tot snel!
Gepost door Nina Dikker

Lees het originele artikel

0