AdWords gaat volledig over op het nieuwe, verbeterde AdWords

We hebben AdWords 17 jaar geleden geïntroduceerd om bedrijven van elke omvang te helpen online te gaan en in contact te komen met klanten over de hele wereld. Hoewel er sindsdien veel is veranderd, blijft onze missie gelijk. We willen dat iedereen AdWords kan gebruiken, van lokale winkeltjes tot multinationals.
Het nieuwe, verbeterde AdWords is sneller en intuïtiever en zorgt ervoor dat u uw doelen kunt behalen. U kunt bijvoorbeeld campagnes maken op basis van uw bedrijfsdoelen of sneltoetsen gebruiken om sneller in uw account te navigeren. In het nieuwe, verbeterde AdWords zijn alle functies beschikbaar waarop u vertrouwt om uw bedrijf te runnen, van remarketinglijsten voor zoekadvertenties tot Google Analytics-kolommen en de Zoekwoordplanner.
Ook hebben we veel verbeteringen aangebracht op basis van uw feedback. Een paar voorbeelden: u kunt nu sneller naar functies zoeken dankzij intuïtieve pictogrammen, onderbroken of verwijderde items verbergen of weergeven en meer prestatiegegevens bekijken door de tabel met statistieken uit te breiden.

Overschakelen naar het nieuwe, verbeterde AdWords

Omdat u met de vernieuwde versie van AdWords beschikt over alles wat uw nodig heeft, kunt u vanaf het einde van dit jaar alleen nog met deze versie uw accounts beheren. Vanaf dat moment heeft u dan ook geen toegang meer tot de vorige versie van AdWords. Voorafgaand aan deze overgang ontvangt u een e-mail met de informatie en bronnen die u nodig heeft voor de voorbereiding. We adviseren u dan ook uw contactgegevens te updaten. Houd er rekening mee dat we tijdens de drukke feestdagenperiode in november en december geen accounts overzetten.
We willen de overgang zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom worden uw geautomatiseerde regels, rapporten en filters automatisch verplaatst van de vorige versie van AdWords naar het nieuwe, verbeterde AdWords.* In de tussentijd kunt u de onderstaande bronnen gebruiken om vertrouwd te raken met de nieuwe interface.
Voorbereiding
We willen graag dat u na de overgang naar de nieuwe versie van AdWords meteen aan de slag kunt gaan. Daarom hebben we een verzameling nuttige hulpmiddelen voor u samengesteld:
● Volg de rondleiding. Dit moet het eerste onderdeel zijn dat u bekijkt nadat u bent overgegaan naar de nieuwe versie. 
● Bekijk de snelle referentiekaart om gemakkelijk de functies te vinden die het vaakst worden gebruikt in het nieuwe, verbeterde AdWords.
● Voeg een bladwijzer toe voor het gedeelte over de nieuwe interface van AdWords in het Helpcentrum. Dit gedeelte is geüpdatet met nieuwe informatie zodat u snel met alle nieuwe functies kunt leren werken.
Bedankt
Of u nu al zeventien jaar adverteert of nog maar zeventien dagen: we willen u hartelijk bedanken dat u ons heeft geholpen om van AdWords de geweldige oplossing voor online adverteren te maken die het nu is. We vragen u uw feedback met ons te delen, zodat we producten kunnen blijven ontwikkelen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.
Gepost door Nina Dikker
* Sommige functies en rapporten zijn niet beschikbaar in het nieuwe, verbeterde AdWords. Een aantal weken voordat functies of rapporten worden verplaatst, ontvangt u hier meldingen en nuttige hulpbronnen over.

Lees het originele artikel

Leave a Comment