Magento verkocht aan Adobe

De populaire webwinkelsoftware Magento is verkocht aan Adobe. De software wordt daar onderdeel van de Experience Cloud. Met de toch vrij onverwachte overname wil Adobe de strijd aangaan met concurrenten als Salesforce, IBM en Oracle, die al ecommerce-software in huis hebben. Met de overname is een bedrag van 1,68 miljard dollar gemoeid.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Magento verkocht aan Adobe

De populaire webwinkelsoftware Magento is verkocht aan Adobe. De software wordt daar onderdeel van de Experience Cloud. Met de toch vrij onverwachte overname wil Adobe de strijd aangaan met concurrenten als Salesforce, IBM en Oracle, die al ecommerce-software in huis hebben. Met de overname is een bedrag van 1,68 miljard dollar gemoeid.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *