CATCH UP kennissessie ‘De toekomst van het technieklandschap’

Met de zomervakantie voor de deur hebben wij alvast iets om samen naar uit te kijken! Op donderdag 27 september organiseren wij namelijk weer een nieuwe en inspirerende CATCH UP kennissessie. Dit keer met het thema ‘De toekomst van het technieklandschap’.

Robots, voice, cloud en Kunstmatige Intelligentie; zomaar een greep uit de trends die op ons afkomen. Ontwikkelingen halen ons links en rechts in en zullen uiteindelijk ook invloed hebben op jouw bedrijf en business. Wellicht nog niet vandaag, maar in de toekomst gaan deze trends ook in jouw branche een rol spelen. Hoe zorg je ervoor dat je op dit moment de juiste keuzes maakt zodat je hier in de toekomst van kunt profiteren?

Tijdens de CATCH UP kennissessie ‘De toekomst van het technieklandschap’ op donderdag 27 september zijn we op locatie bij online supermarkt Picnic en nemen we je mee in het ideale, toekomstgerichte technieklandschap.

Wil jij alvast verzekerd zijn van een plek?

Schrijf je hier gratis in!

Het bericht CATCH UP kennissessie ‘De toekomst van het technieklandschap’ verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *