Progressive Web Apps: het Gouden Ei voor e-commerce?

“Verhoog je conversie-ratio met wel 150 procent! Start nu en verdubbel je omzet! Jouw webshop kan tot wel drie keer meer bezoekers genereren!” Dit soort kreten horen en lezen we als marketeers van webshops dagelijks. Iedere nieuwe service en startup beweert hét gouden ei gevonden te hebben dat van je webshop met gemak een mega cashmachine zal maken. Maar hoeveel van deze beloftes komen nu echt uit? Eind 2015 werd er uit de categorie ‘Gouden Eieren voor e-commerce’ nog eentje aan ons voorgesteld: de Progressive Web App. Met veel scepticisme ontvangen en door veel partijen in eerste instantie ook meteen van tafel geveegd, blijkt nu bijna drie jaar later dat deze toepassing wel is blijven hangen, geen hype of buzzword is en ook daadwerkelijk een Gouden Ei is voor de e-commerce. Lees meer over: Progressive Web Apps: het Gouden Ei voor e-commerce?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *