Tezet heeft een nieuwe uitstraling!

Je bent al 20 jaren succesvol. En toch heb je het gevoel: het kan beter, het kan anders, het kan mooier, het kan waardevoller voor de klant en de wereld. Dat gevoel deelde onze trouwe klant Tezet, actief in seizoens- en relatiegeschenken, met ons, met de vraag: help ons!

Samen hebben we in slechts 1 sessie het voor elkaar gekregen om invulling te geven aan hoe het dan veel beter, mooier en waardevoller kan. Dat is nu voor het eerst zichtbaar met behulp van restyling van de webshop. Is dit het dan? Nee, dit is slechts een tipje van de sluier. More to come, houd Tezet.nl in de gaten!

“Na een periode van brainstormen, knippen en plakken zijn we teruggegaan naar hetgeen wat Tezet zo belangrijk vindt. Dit hebben we samengevoegd in een nieuw uitstraling die we graag met jullie delen!”

Meer weten hoe we klanten hierbij helpen? Bekijk onze cases!

Het bericht Tezet heeft een nieuwe uitstraling! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *