Retail in crisis: waar is die blauwe oceaan gebleven?

Ontbijt op zaterdagmorgen in een Amsterdams hotel. ‘Weer oog voor prijs, kwaliteit en design’ kopt een artikel in De Telegraaf over Hema, naar aanleiding van de blijde intrede van Marcel Boekhoorn als nieuwe eigenaar. Goed nieuws voor Hema dus. Maar wie de media wat volgt, ziet een trieste evolutie in de retailsector. Kleine en middelgrote retailers gooien de handdoek in de ring, de balansen van winkelketens kleuren bloedrood, investeringsfondsen willen van hun retail-participaties af, retailers trekken zich uit regio’s of landen terug… Er is blijkbaar geen sprekender voorbeeld van een rode oceaan dan de huidige retailsector. Lees meer over: Retail in crisis: waar is die blauwe oceaan gebleven?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *