De toekomst van Funda: het hele huis kopen-proces onder één dak?

Er zullen in Nederland weinig mensen zijn die niet weten wat Funda is. De marktplaats waarop kopers en verkopers van huizen samenkomen is een ijzersterk merk. Tegelijkertijd kunnen we ook vaststellen dat Funda sinds de start weinig fundamentele veranderingen heeft doorgemaakt. “Wanneer mensen een huis gaan kopen of verkopen, dan is dat onderdeel van een heel proces: je moet naar een hypotheekverstrekker, een notaris, nadenken over de inboedelverzekering of je energieleverancier. Heel veel best wel lastige vraagstukken, waar wij je niet bij helpen”, constateert Quintin Schevernels, de nieuwe CEO van Funda. Aan hem de taak om daar verandering in te gaan brengen. Lees meer over: De toekomst van Funda: het hele huis kopen-proces onder één dak?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply