We lanceren app-campagnes: een eenvoudigere naam voor de Google-oplossing voor app-advertenties

Mensen pakken de hele dag hun mobiele telefoon erbij om dingen te doen. En ze gebruiken hiervoor vaak een mobiele app, of het nu is om nieuwe regenlaarzen te kopen of onderweg een puzzelgame te spelen.

Via universele app-campagnes kunt u uw app aan meer van dit soort enthousiaste app-gebruikers presenteren. Vandaag vereenvoudigen we de naam ‘universele app-campagnes’ tot ‘app-campagnes’. Deze aanpassing heeft geen effect op de campagne-functies of functionaliteit. Bestaande klanten met app-promoties hoeven niets te doen.

App-campagnes worden binnenkort, net als Zoeken, Display, Video, Shopping en Slim, weergegeven als campagne-type op hoofdniveau in Google Ads.

Volledige lijst met campagne-types voor Google Ads na de naamswijziging voor app-campagnes

App-campagnes maken gebruik van de machine-learning technologie van Google om u te helpen relevante gebruikers te vinden op basis van uw gedefinieerde bedrijfsdoelen. Deze gebruikers kunnen worden gevonden op Google Zoeken, Play en YouTube of via meer dan drie miljoen sites en apps, en dat allemaal vanuit één campagne.

App-campagnes hebben de ontwikkelaars community tot nu toe ongekende resultaten opgeleverd en meer dan 17 miljard app-installaties gegenereerd, volgens interne gegevens van Google uit 2019. We hopen dat deze directere benaming adverteerders en ontwikkelaars overhaalt om aan de slag te gaan met Google Ads en het juiste campagne-type voor hun bedrijfsdoelen te selecteren.

Deze wijzigingen worden in de komende maand geleidelijk doorgevoerd. We bespreken deze aanpassing (en andere innovaties voor app-advertenties) in meer detail tijdens de Game Developers Conference in San Francisco half maart. Hopelijk tot dan!

Lees het originele artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *