Snelheid: krijg inzicht in de prestaties van jouw website

Een blogserie in whitepaper vorm over de KPI’s en tooling die jou inzicht geven in de snelheid van je website en/of applicaties.

Weet wat je meet

Een optimale snelheid van je website is belangrijker dan ooit. Zeker voor smartphonegebruikers met 3G/4G-netwerk is een korte laadtijd van belang. Waarom? Omdat de kans vrij groot is dat gebruikers je website vroegtijdig zullen verlaten wanneer deze ‘traag’ is. We horen vaak: “Mijn website is langzaam! Want Google Analytics zegt dat het gemiddeld 6 seconden duurt voordat de pagina geladen is!” Maar… is dat wel echt zo? Hoe meet je eigenlijk goed wat de snelheid van jouw website is?

Als we het hebben over de laadtijd van een pagina bestaan er nogal veel KPI’s. In dit whitepaper zetten we de KPI’s uiteen en nemen we je mee in de juiste tooling. Ten slotte gaan we in op het meten van de snelheid van Single Page Applications. Wil jij de juiste analyses uitvoeren?

Download het whitepaper nu!

hbspt.forms.create({
portalId: “5312942”,
formId: “1fcdbe3f-56fe-4645-9b00-d9019b2ec797”,
onFormSubmit: function($form) {
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
window.dataLayer.push({
‘hubspotFormName’: ‘Whitepaper – Snelheid inzicht prestaties website’,
‘event’: ‘formSubmitHubspot’
})
}
});

Het bericht Snelheid: krijg inzicht in de prestaties van jouw website verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Reply