Hoe Amazon, Alibaba en Uber het succes gaan bepalen van Nederland als handelsland

De sterke positie van Nederland in de wereldhandel staat onder druk door de opmars van Alibaba en Amazon die met hun ge├»ntegreerde handelsplatformen groter en bepalender worden dan individuele landen. Als Nederland niet snel actie onderneemt gaan bedrijven als Alibaba, Amazon en Maersk in de toekomst het economische succes van Nederland bepalen. Nederland zou daarom een platformstrategie moeten omarmen en een digitaal handelsplatform moeten oprichten met een neutrale en open governance-structuur, die handel bevordert en effici├źnter maakt. Andere landen en grote bedrijven zouden gebruik moeten kunnen maken van dit platform. Lees meer over: Hoe Amazon, Alibaba en Uber het succes gaan bepalen van Nederland als handelsland.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply