Retouren de doodsteek voor online?

Voor consumenten is een eenvoudig retourproces een must bij het webwinkelen, maar, kopte NRC.nl: ‘Retourzendingen zijn een structureel probleem voor webwinkels’. De geschatte kosten van een retour kunnen volgens NRC oplopen tot 15 euro; van consumentenelektronica komt ongeveer 10 procent terug en bij kleding kan dat oplopen tot 41 procent. Maar is het ook zo’n groot probleem? Hoe denken Rupert Parker Brady, René Repko, Beate van Dongen Crombags, Mariëlle Krouwel, Marc van Eck, Dick van der Lecq en Jean-Paul Schaddé van Dooren over de stelling ‘Retouren zijn de doodsteek voor online’? Lees meer over: Retouren de doodsteek voor online?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *