Innovatie afdwingen in de reisbranche, volgens Roadmap’s Jeroen van Velzen

Wie voor zijn werk reist, krijgt nog vaak informatie uitgeprint mee. “Dat werkt prima, maar het probleem is dat die informatie statisch is. De Roadmap-app begrijpt hoe laat de vlucht gaat, wat de verkeerssituatie is, waar het hotel ligt en hoe je je namens het bedrijf moet gedragen: dus veilig, niet te veel geld uitgeven en leren van je collega’s”, aldus Jeroen van Velzen, CEO en co-founder van Roadmap. Met Roadmap gaat Van Velzen voor innovatie: “Als iedereen blijft vechten voor wat ze ooit hadden, dan gaan we de problemen niet oplossen. Er wordt zoveel geld verdiend en de belangen zijn zo groot, er is helemaal geen noodzaak om te innoveren. Dat moet je afdwingen.” Lees meer over: Innovatie afdwingen in de reisbranche, volgens Roadmap’s Jeroen van Velzen.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *