Primeur: een (aan)sprekende Kerstboodschap van De Nieuwe Zaak!

De Nieuwe Zaak heeft deze Kerst een echte primeur! Het is het eerste bedrijf in Nederland dat haar klanten en medewerkers een persoonlijke kerstboodschap via Google Assistant aanbiedt.


Klanten ontvangen vlak voor Kerst een persoonlijke kerstkaart en een persoonlijke mail met een uniek wachtwoord. Met dit wachtwoord krijgen ze toegang tot een unieke persoonlijke boodschap die is ingesproken door medewerkers van De Nieuwe Zaak waarmee ze hebben samengewerkt. Medewerkers ontvangen ook een persoonlijk wachtwoord waar ze een bericht van directie en HR kunnen unlocken.

Op het moment dat een klant het unieke wachtwoord gebruikt, zorgt de Google Assistant ervoor dat de persoonlijke boodschap wordt afgespeeld. Hierin blikken medewerkers van De Nieuwe Zaak terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar, bespreken ze grappige anekdotes en kijken ze vooruit naar 2020. Ook medewerkers van De Nieuwe Zaak vinden een persoonlijke boodschap met hun wachtwoord via Voice. Geen klant of medewerker van De Nieuwe Zaak? Geen probleem. Ook dan kun je met ons praten middels de Google Assistent.

Download de Google Assistant App voor je smartphone of ga in de buurt van een Google Smart Speaker staan en zeg: ‘Hey Google, praat met De Nieuwe Zaak‘!

Het bericht Primeur: een (aan)sprekende Kerstboodschap van De Nieuwe Zaak! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Comment