De Nieuwe Zaak organiseert samen met Topcentrum Ecommerce Friday 2020!

Vrijdag 20 maart 2020 staat in Zwolle in het teken van e-commerce. Topcentrum E-commerce heeft dan, samen met partners, namelijk een evenement opgezet voor en door e-commerce professionals, met als thema personalized commerce. Het event Ecommerce Friday is een gloednieuw evenement met niet de minste sprekers. Sprekers als Charly Toni van Wehkamp, Oscar Diele van Flinders, Rene Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel, Jeroen te Wierik van Azerty en Marc Scholten van Beerwulf (Heineken) vertellen jou meer over hoe zij datatechnieken gebruiken voor geautomatiseerde en persoonlijke verkoopprocessen. Naast deze sprekers zijn er verschillende business- en onderwijstracks waar je nog meer inspiratie kunt ophalen. De Nieuwe Zaak vult één van de onderwijstracks in waarin Erica Hokse (UX & CRO Consultant) zeven tips deelt voor het creëren van een gepersonaliseerde user experience op basis van data. Benieuwd? Lees hier meer over de track!

Programma

Wil je hierbij zijn?

Zet 20 maart van 12.00 – 19.30 uur in je agenda en meld je aan!
Kans maken op gratis kaarten? Houd onze socials in de gaten en wie weet ben jij de gelukkige!

Locatie
Lumen Event Center – PEC Zwolle (MAC³PARK) Stadion
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Het bericht De Nieuwe Zaak organiseert samen met Topcentrum Ecommerce Friday 2020! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl