De Nieuwe Zaak is Datatrics Gold Partner!

De Nieuwe Zaak is  Datatrics Gold Partner geworden – en daar zijn we trots op. Door onze ervaring met de tool, meer dan 5 implementatietrajecten en doordat meerdere collega’s verschillende Datatrics trainingen hebben gevolgd hebben we deze titel verdiend. Het houdt in dat we de Datatrics technologie optimaal inzetten voor onze klanten – we kunnen alles binnen de tool realiseren.

En dat is goed nieuws! Want doordat we Gold Partner zijn, hebben we nauw contact met Datatrics. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen hierdoor Datatrics goed afwegen tegen andere tools. Dit leidt ertoe dat we het beste advies aan onze klanten geven als ze op zoek zijn naar de beste personalisatie tool.

Maar wat houdt Datatrics precies in? Datatrics vormt de verbinding tussen je databronnen met slimme integraties om zo een compleet beeld van je klant te vormen. Dit beeld gebruik je om de juiste content op het juiste moment te serveren aan je klant, waardoor je uiteindelijk meer omzet kunt genereren door je data.

Ook weten wat personalisatie met Datatrics voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Het bericht De Nieuwe Zaak is Datatrics Gold Partner! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl