B2B e-commerce Markt Monitor 2020

Zakelijke bestellingen blijven toenemen; B2B e-commerce ondergaat een groeispurt.  Het afgelopen jaar heeft namelijk 48% van de werkzame bevolking een online bestelling gedaan of geaccordeerd. Een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2019 (41%)!

In opdracht van Thuiswinkel.org, PostNL, Currence en De Nieuwe Zaak heeft Multiscope het zakelijke online bestelgedrag onder Nederlandse werknemers onderzocht. We vroegen hen hoe vaak, welke producten en welke juist niet ze dan bestelden, op welke aspecten ze webwinkels vergeleken en wat voor- of juist nadelen waren van online bestellen.

In dit whitepaper staan de belangrijkste bevindingen, zodat jij jouw B2B e-commerce kanaal kunt optimaliseren.

Ben jij al klaar voor B2B e-commerce? Download het whitepaper nu!

Download whitepaper

Het bericht B2B e-commerce Markt Monitor 2020 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl