De Nieuwe Zaak is bol.com ambassador partner!

Goed nieuws voor iedereen die zijn verkoopkanalen wil uitbreiden via marketplaces: De Nieuwe Zaak is bol.com ambassador partner! En daar zijn we trots op, want zo kunnen we zakelijke verkopers verder helpen met het verbeteren van hun online verkoopprestaties. Dit houdt in dat we een vast aanspreekpunt zijn binnen bol, dus voor vragen op het gebied van samenwerking, gezamenlijke acquisitie van nieuwe verkooppartners, innovatie of het partnerprogramma kunnen we direct terecht.

Voor goede resultaten zijn een goede onboarding, inzicht en beheer van het productaanbod erg belangrijk. Met dit partnership kunnen wij onze klanten daarin goed begeleiden. Het is een continu proces van testen, leren en optimaliseren. Zo kunnen we samen met onze klanten en bol.com toewerken naar de stip aan de horizon en de ambities die onze klanten gesteld hebben!

Verkopen via bol.com wordt dus voor onze klanten een stukje makkelijker. In een competitieve markt en met het grote aantal aanbieders op bol.com kan ons partnership net dat extra voordeel geven. Ook starten met marketplaces? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Het bericht De Nieuwe Zaak is bol.com ambassador partner! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl