De Nieuwe Zaak in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2021

De Nieuwe Zaak is voor het elfde jaar op rij uitgeroepen door de Emerce 100 tot een van de beste e-commerce bureaus! We hebben dit jaar weer een mooie beoordeling van 4 sterren gekregen, een prestatie waar we dan ook erg trots op zijn.

Jurriën Kerstholt (directeur):
“Elf jaar geleden is De Nieuwe Zaak voor het eerst opgenomen in de Emerce 100. Sindsdien zijn we elk jaar vertegenwoordigd in de categorie e-commerce. We zijn enorm trots dat we jaar naar jaar worden gewaardeerd door onze e-commerce klanten. Samen gaan we digitaal verder!”

Over het onderzoek

In deze zestiende editie wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen, verdeeld over 59 categorieën. Er werden dit jaar maar liefst 998 bedrijven onderzocht in dit onafhankelijke imago onderzoek door onderzoeksbureau Motivaction. De criteria waarop de resultaten zijn gebaseerd zijn: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Ook werd dit jaar de Net Promotor Score (NPS) van een bedrijf meegenomen, wat een belangrijke KPI is voor klanttevredenheid en klantloyaliteit.

Johan Keurentjes (directeur):
“Onze sterke focus op de eindklant wordt al sinds de oprichting gewaardeerd door onze klanten in Retail en B2B. We zijn dan ook trots dat we al 11 jaar op rij in de lijst met beste digital commerce bureaus van Nederland staan. Nog een reden om zodra het kan weer eens een groot feest te geven voor alle collega’s die iedere dag vanuit huis hard werken aan de groei en het succes van onze klanten.”

 

Het bericht De Nieuwe Zaak in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2021 verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl