De Nieuwe Zaak is BigCommerce Certified Partner!

Na grondige selectie van moderne e-commerce oplossingen hebben we BigCommerce toegevoegd aan onze dienstverlening. Nu mogen we met trots zeggen dat we inmiddels Preferred en Certified Partner zijn geworden! Voorafgaand hieraan vond een certificeringstraject plaats waar de onderwerpen Sales, Productkennis, Techniek kennis, Stencil en B2B features onderdeel van waren.

De Nieuwe Zaak is BigCommerce Preferred Partner

Doordat De Nieuwe Zaak Preferred en Certified Partner is, hebben we:

  • gecertificeerde ontwikkelaars in huis;
  • worden we als eerste meegenomen in de ontwikkelingen van de roadmap;
  • toegang tot b├Ęta programma’s voor nieuwe features;
  • hebben we inspraak in de (nieuwe) features die voor onze klanten belangrijk zijn.

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een betaalbaar, flexibel, open SaaS e-commerce platform dat geen beperkingen kent. Met dit platform bouw, innoveer en laat je jouw webshop groeien. Ook zijn de webshop gemakkelijk aan te passen. Gebruikersinterface aanpassen per doelgroep? Geen probleem! Een robuuste en gepersonaliseerde ervaring, maar dan zonder in te leveren op veiligheid, schaalbaarheid en stabiliteit van je platform? Ook dat is mogelijk.

Meer weten over BigCommerce en wat dat voor jouw (B2B)platform kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Het bericht De Nieuwe Zaak is BigCommerce Certified Partner! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl