Webinar | Replatforming: van een custom naar een gestandaardiseerd platform

Zo ontwikkelde marktleider Heutink haar B2B webshop tot een future-proof e-commerce platform

Je hebt momenteel een goedlopende webshop, met customized features die goed aansluiten bij jouw organisatie en klanten. Een maatwerk webshop kent echter ook uitdagingen, zoals grote afhankelijkheid van technische expertise, self-service behoeften van klanten of de wens voor up- en cross sell kansen door bijvoorbeeld personalisatie.

De grote vraag is: hoe future-proof is jouw e-commerce platform? Hoe maak je jouw platform schaalbaar en wat is daarvoor nodig? Dat leer je tijdens ons webinar op dinsdag 30 november om 11:00 uur. Meld je nu aan!

Aanmelden webinar

Het bericht Webinar | Replatforming: van een custom naar een gestandaardiseerd platform verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl