Into The Woods episode 4: Duurzaam en bewust adverteren

Vandaag gaan we het hebben over adverteren, en dan in de brede zin van het woord. Want wat ik al eerder aangaf, als je merkbelofte is om goed te doen voor de wereld, moet je dit laten terugkomen in alle aspecten van je organisatie, dus ook in de promotie. Zogezegd, als organisatie moet je ‘skin in the game’ hebben – wat in het kort inhoudt dat wat je zegt of adviseert, ook terug moet laten komen in wat je zelf doet. Een belegingsadviseur is pas echt geloofwaardig, als de aandelen die hij zijn klanten adviseert, zelf ook in zijn eigen portefeuille heeft. Datzelfde geldt voor marketing. Je bent pas echt geloofwaardig als duurzaam merk, als je in alle aspecten laat zien ook duurzaam wil acteren. Lees meer over: Into The Woods episode 4: Duurzaam en bewust adverteren.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl