Boek tijdswinst met het koppelen van jouwwebshop met andere softwarepakketten

Als webwinkelondernemer weet je hoeveel tijd je kwijt kunt zijn met je ‘backoffice’. Verwerken van je order in je boekhouding, het plaatsen van nieuwe producten, het verwerken van de order enz. Gelukkig zijn er manier om tijdswinst te besparen en een daarvan is het koppelen van je webshop met je andere pakketten.

Door je webshop te koppelen aan een boekhoudpakket, ERP-systeem of planningssoftware bespaar je heel wat tijd. Al je gegevens staan dan namelijk op één plek en hoef je niet alles handmatig in te voeren in de verschillende systemen. Dit voorkomt ook dat je fouten maakt.

Het koppelen van je webshop aan andere softwarepakketten kan je tijdswinst oplopen tot wel 80%! Dat betekent dat je veel meer tijd hebt voor je klanten, je producten en het uitbreiden van je bedrijf.

Als je twijfelt of het koppelen van je webshop iets voor jou is, neem dan eens een kijkje op de website Easylink. Zij maken koppelingen met de webshops van o.a. Shopify, Woocommerce, Magento, Lightspeed en shoptrader. Dit kan vervolgens gekoppeld worden aan pakketten als Snelstart, Zoho, Salesforce of anderen. Bekijk op hun website het overzicht van software koppelingen om te zien of jouw benodigde koppeling er ook tussenstaat.

Lees het originele artikel op WebwinkelCommunity.nl