Jortt breidt uit met e-commerce platform jortt.shop 

Je kende Jortt wellicht al als een online boekhoudplatform, als tool voor je urenregistratie en bijvoorbeeld als hulpmiddel bij het indienen van je btw-aangifte. Onlangs presenteerde Jortt haar nieuwe e-commerce platform welke de naam jortt.shop draagt. Het gebruik van dit platform biedt je verschillende voordelen, daar het platform standaard een aantal koppelingen met externe systemen faciliteert. Systemen die veel gebruikt worden door webwinkeliers. Denk aan de koppeling tussen het platform jortt.shop en PostNL. Het helpt je het proces rond de verzending van bestellingen te automatiseren. In dit artikel vertel ik je meer over de introductie van dit nieuwe e-commerce platform. 

Aan de slag met jortt.shop voor je eigen webshop 

Niet alleen biedt een webshop als onderdeel van e-commerce platform jortt.shop een automatische koppeling met PostNL. Ook wordt er standaard een koppeling gefaciliteerd met Mollie. Mollie is de bekendste betaalprovider in Nederland voor webshops. Deze provider maakt het mogelijk om consumenten af te laten rekenen met onder meer iDeal; al jaren de populairste betaalmethode onder Nederlandse consumenten. Niet alleen betalen met iDeal is mogelijk; je hebt de keuze uit talloze andere betaalmogelijkheden. Denk aan PayPal, een creditcard, enzovoorts. Logischerwijs zit ook de koppeling met het Jortt boekhoudpakket standaard in het pakket je afneemt. 

Het aanmaken van een nieuwe webshop op het e-commerce platform jortt.shop is heel eenvoudig. Doorloop een korte wizard en start direct met het toevoegen van producten aan de webshop. Hiermee biedt Jortt een alles-in-een, klik-en-verkoop webshop aan webwinkeliers, die weinig affiniteit hebben met de techniek achter een webshop.  

Alleen betalen bij de verkoop van producten 

Het platform werkt op basis van no sell, no pay. Dit betekent dat je pas betaalt voor je webshop op het moment dat je producten verkoopt. De kosten liggen hierbij op 4,5% van je omzet, gecombineerd met de gemaakte portokosten. Zo loop je weinig risico, wanneer je een eerste webshop opzet. Tegelijkertijd maakt het de kosten van het platform inzichtelijk en transparant. 

Jouw webshop koppelen aan dit e-commerce platform 

Het koppelen van een bestaande webshop aan het e-commerce platform jortt.shop is heel eenvoudig. Maak hiervoor gebruik van Webwinkelfacturen en APIcenter.io. Het opzetten van een dergelijke koppeling is heel eenvoudig en mogelijk bij webshops gemaakt met platfoms als Woocommerce, Bol.com, Amazon, JouwWeb, Opencart, Mijnwebwinkel, PrestaShop en CCV Shop. Er zijn nog meer platforms die te koppelen zijn aan het Jortt boekhoudprogramma, om de administratie van je webshop voortaan op één vaste plek te beheren. Dit zorgt voor overzicht en verkleint de kans op boekhoudkundige fouten aanzienlijk. 

Lees het originele artikel op WebwinkelCommunity.nl