Opvallen met je handdoek? Goed idee!

Je kunt als onderneming veel manieren bedenken om succesvol aan je naamsbekendheid te werken. Misschien is een stevige reclamecampagne dan het eerste wat bij je opkomt. Maar je kunt het natuurlijk ook zoeken in leuke promotionele artikelen, waar de naam of het logo van je bedrijf op staat afgedrukt. Iedereen heeft wel eens een balpen of een aansteker met zo’n opdruk gekregen, bijvoorbeeld tijdens een beursbezoek of na afloop van een rondleiding binnen het bedrijf. Of als ‘bobbel in de envelop’ bij een opvallende direct mail actie. Altijd een veilige keuze, en altijd succesvol. Wil je een beetje groter uitpakken om lekker op te vallen, dan kun je ook allerlei andere producten laten bedrukken. Handdoeken bedrukken, heb je daar bijvoorbeeld al eens aan gedacht?

Lekker royaal uitpakken

Bedrukte handdoeken kunnen een geweldige manier zijn om je merknaam en bedrijfslogo onder de aandacht te brengen van relaties en potentiële klanten. Juist doordat handdoeken relatief groot zijn in vergelijking tot veel andere promotionele artikelen, heb je heel veel ruimte om je boodschap lekker royaal over het voetlicht te brengen. Een ander voordeel is dat mensen een handdoek niet snel zullen weggooien, zoals bij folders en dergelijke vaak wel het geval is. Handdoeken worden normaal gesproken maanden tot jaren gebruikt, wat betekent dat ze een langdurige indruk achterlaten bij mensen. En als jouw logo of merknaam erop staat is de kans dus aanzienlijk dat die lange tijd bij de gebruiker blijft hangen. Daarmee creëer je een unieke merkbeleving en versterk je de band met de gebruiker, of dat nu je klant is of een eigen medewerker.

Kies voor de echte professional

Je hebt handdoeken in vele soorten, formaten en kwaliteiten. Om een goede indruk te maken op je doelgroep, is het van belang dat je kiest voor een deugdelijke kwaliteit. Populair zijn weefsels die lekker rul en zacht aanvoelen en lang meegaan. Ook een goede vochtopname is belangrijk, zodat je zeker weet dat je na het douchen heerlijk droog de badkamer uit stapt. Hoe beter de kwaliteit van de handdoek, des te fijner mensen het vinden om hem vaak te gebruiken. Met een beetje geluk wordt jouw promotionele handdoek zelfs de favoriete handdoek van de ontvanger.
Naar welke handdoek jouw voorkeur ook uitgaat, zorg dat je een drukker kiest die gespecialiseerd is in het bedrukken van handdoeken. Want dat is echt een vak apart. Een specialist beheerst diverse technieken om tot een prachtig resultaat te komen. Dat is wat jij als gever wilt… en de ontvanger ook!

Lees het originele artikel op WebwinkelCommunity.nl