4 Vaderdag cadeautjes op Bol.com!

Er is bijna niets zo lastig dan een cadeau voor je vader te kopen. In alles wat je hem geeft, zal hij doen alsof hij het leuk vindt, maar nooit reageert hij écht enthousiast. Dit maakt het aanschaffen van dit cadeau erg lastig, maar gelukkig niet onmogelijk. Er zijn namelijk altijd cadeaus die gewaardeerd worden door elke vader, te vinden op Bol.com. Laat je inspireren!

 1. Parfum
  Vaders houden vaak van functionele cadeaus; de emotionele waarde is vaak meer iets voor Moederdag. Maar, functionaliteit is niet alles in een cadeau: lekker ruiken is ook erg belangrijk. De oplossing is dus simpel: een flesje parfum. Je kunt het simpel houden en kiezen voor het geurtje waar je vader altijd voor kiest, maar een nieuwe geur in je huis is ook niet verkeerd toch?
 2. Draadloze speaker
  Vroeger vond je het irritant als je vader zijn ouderwetse muziek op cd luisterde, maar nu zie je de charme er eigenlijk wel van in. Het enige probleem is: wie luistert er nu nog naar cd’s? Gelukkig is er met Spotify een simpele oplossing, vooral als je je vader een draadloze speaker geeft waarmee hij jullie weer kan lastig vallen. Elke avond koken wordt weer een disco!
 3. Gereedschap
  Houdt je vader ervan om de handen uit de mouwen te steken, dan zal hij het enorm waarderen als je hierin met hem meedenkt. Omdat gereedschap niet eindeloos meegaat, kan het volgende klusje een stuk lastiger worden. Hierin mag je gerust vooraf zijn mening vragen: het fijne aan een Vaderdag cadeau is dat het geen verrassing hoeft te zijn. Zoals we eerder zeiden: de functionaliteit is erg belangrijk.
 4. Dartbord
  Je kunt in veel gevallen het kind niet uit een man krijgen: iets wat je gelijk te zien krijgt zodra er een spel wordt gespeeld. Vindt je vader het leuk om vrienden uit te nodigen en samen een spel te doen, dan is het maken van een mancave een goed idee. Het ideale begin hiervoor? Een dartbord! Hét spel wat je vader tegen zijn vrienden zal spelen onder het genot van een biertje. Help je met hem ophangen, of mag hij dit zelf doen.

Zelf verkopen op Bol?
Misschien heb jijzelf een product wat ook vaak als Vaderdag cadeau gebruikt wordt. In dit geval is jouw product verkopen via Bol dan ook geen slecht idee! Wil je weten hoe dit precies moet? Neem contact op met Traffic Today; dit marketingbureau helpt je graag.

Lees het originele artikel op WebwinkelCommunity.nl