Google Analytics 4 Certificaat

Ik ben weer helemaal bij hoor. Ik kreeg dit weekend een mailtje dat mijn Google Analytics Certificering weer verliep.

Dus tijdens de lunch ben ik even snel door de vragen heen geklikt. Ik ben niet zeker of het gemakkelijker wordt of dat ik er beter in word, maar ik had nog nooit eerder een 50/50 score gehaald :’)

Ik ben nu dus weer Google Analytics-gecertificeerd. Nou kan ik je al meer dan 14 jaar helpen om de gegevens op de juiste manier te verzamelen, analyseren en rapporteren, maar het is toch ook geinig om dit met zo’n testje weer bevestigd te zien worden.

Ondanks dat het niet zoveel zegt over hoe je hebt geïmplementeerd of welke inzichten je eruit kunt halen.

Belangrijker is dat jij je migratie van Universal Analytics naar Google Analytics 4 al op orde hebt. Mocht je dat nog niet hebben, is hier mijn hele korte salespitch:

Waarom ik?

  • Ervaren en gekwalificeerd: Ik heb de kennis en vaardigheden om jouw data op de juiste manier te beheren.
  • Diepgaande analyses: Ik kan jouw data analyseren en jou helpen betere beslissingen te nemen over hoe je jouw website kunt verbeteren en de UX kunt optimaliseren.
  • Aangepaste rapporten: Met GA4 moet je wel aangepaste rapporten maken die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen.

Dus, als jij meer wilt halen uit je website, neem dan contact met mij op. Ik kan je helpen om waardevolle inzichten te krijgen in jouw websitegegevens, zodat jij betere beslissingen kunt nemen en jouw bedrijf kunt laten groeien 😛

Dit artikel: Google Analytics 4 Certificaat verscheen het eerst op chapter42.com.

Lees het originele artikel op Chapter42.nl