Ook als webwinkelier heb je belang bij bedrijfskleding 

Vaak wordt bij bedrijfskleding al snel gedacht aan kleding voor organisaties met een fysieke vestiging. Denk aan de supermarkt in het dorp, de verhuurder van gereedschap een stad verderop, enzovoorts. Onderschat het belang van bedrijfskleding echter niet; ook als webwinkelier heb je er baat bij. Denk aan werkjassen bedrukken voor de medewerkers die dagelijks in je magazijn aan het werk zijn. Niet alleen kun je de bedrijfskleding onderdeel maken van de secundaire arbeidsvoorwaarden die je medewerkers biedt. Ook geeft de bedrijfskleding een gevoel van eenheid. Het kan medewerkers motiveren net dat stapje extra te zetten. 

Bedrijfskleding dragen op een grote beurs
Als webshophouder kom je mogelijk periodiek op bedrijfsbeurzen. Het biedt je als bezoeker de kans om je zakelijke netwerk te verbreden. Doe nieuwe contacten op, die op een later moment van pas kunnen komen bij het zetten van de volgende stappen met jouw onderneming. Denk specifiek aan organisaties die webshop software aanbieden, zich richten op het ontwikkelen van pakketten en modules voor je online boekhouding, enzovoorts. Diensten die veelvuldig worden afgenomen door webshophouders. 

Andersom kun je ook als deelnemer een stand op een beurs huren. Heb jij dit al eens gedaan? Laat je medewerkers werkjassen of bijvoorbeeld polo’s met het logo van je bedrijf dragen; het zorgt voor herkenbaarheid bij bezoekers. Kies voor een kleur jas of polo, die aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. 

Naamsbekendheid uitbreiden en vertrouwen opwekken 
Die herkenbaarheid van je bedrijf draagt bij aan de naamsbekendheid hiervan in algemene zin. Bezoekers zullen je bedrijf een volgende keer sneller herkennen, wanneer ze het logo of de naam hiervan al eens zijn tegengekomen. Wist je dat een gemiddelde consument zo’n zes à zeven contactmomenten met een bedrijf nodig heeft, voordat de consument de partij voldoende vertrouwt om er een aankoop te doen? Logischerwijs is het exacte aantal benodigde contactmomenten afhankelijk van de waarde van producten en diensten die je hen biedt. Door je bedrijfskleding te laten bedrukken zal dat aantal keer sneller behaald worden. 

Kies voor kwaliteit bij het bedrukken van bedrijfskleding 
Het laten bedrukken van bedrijfskleding kan tegenwoordig bij tal van verschillende aanbieders. Kies voor een partij die kwaliteit levert, om te voorkomen dat bedrijfskleding al snel beschadigd of bijvoorbeeld vaal wordt. Het is afhankelijk van de plek waar de bedrijfskleding normaliter gebruikt wordt, hoe dik het materiaal moet zijn. Binnen een groot magazijn volstaat een vest; buiten wil je medewerkers een werkjas of softshell kunnen bieden. 

Lees het originele artikel op WebwinkelCommunity.nl