Google Core update.

Ha! de vorige net achter de kiezen en dan weer een nieuwe update. Prachtig. Hoewel de resultaten nu iets meer naar de oude situatie lijken te gaan en er dus wat ‘rommel’ terug in de hogere regionen terecht komt. Hoe dan ook, met een dag of 14 weten we het eindresultaat, want zolang duurt een core update ongeveer.

Ze hebben zelfs een pagina geschreven over hoe en wat, en aangekondigd dat er nog een review update aankomt volgende week. Wat worden we verwend met de feestdagen!

Google dance

That will also mark a point when we’ll no longer be giving periodic notifications of improvements to our reviews system, because they will be happening at a regular and ongoing pace. We’ll be updating our page about the system to reflect this; we’ll also update that page if the system evolves in some notable way, such as covering more languages.

https://developers.google.com/search/blog/2023/11/q-and-a-on-search-updates

Wat ik eigenlijk lees, is dat we de Google Dance nu terugkrijgen wat betreft de reviews updates. Periodiek en we kunnen zelf zien wanneer.

Als mijn verkeer daalt na een update, betekent dat dan dat ik spam?

Nee. Zolang het geen spam-update is, is er niets aan de hand. In Google’s woorden “we kijken continue naar de kwaliteit van de zoekresultaten en passen deze waar noodzakelijk aan”.

Dus als je keer daalt kan het ook zijn dat iemand anders zijn content op dat moment relevanter is. De volgende update kan het weer anders zijn. Dus niet boos worden of gefrustreerd raken.

Ga kijken of je content echt geschreven is voor mensen en of je dit ook gemaakt zou hebben als Google niet bestond.

Mijn gedachten

Als je deze of de vorige update geraakt ben, zit je redelijk op het scherpst van de snede. Als je nu weer terugkomt heb je de dans dit keer ontsprongen, maar is er geen grotere indicator dat je aan de slag moet je website.

Alligator en Content Goblin. die ruzien onder het oog van Google.. Dall-e3.

Was dit artikel behulpzaam?

.thumb-up-cls-1{fill:#c9c9c9;}.thumb-up-cls-2{fill:#e1e1e1;}.thumb-up-cls-3{fill:#676767;}

.thumb-down-cls-1{fill:#c9c9c9;}.thumb-down-cls-2{fill:#e1e1e1;}.thumb-down-cls-3{fill:#676767;}


Bedankt voor je feedback!

Dit artikel: Google Core update. verscheen het eerst op chapter42.com.

Lees het originele artikel op Chapter42.nl