Over deze site

Net als zoveel andere mensen werkzaam in de immer groeiende eCommerce branche bezoek ik dagelijks een aantal sites om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in het Nederlandse eCommerce landschap. Aangezien het aantal sites met eCommerce nieuws groeiende is, werd dit een steeds meer tijdrovende bezigheid.

Omdat tijd geld is, en ik graag snel op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen, heb ik een blog opgezet waarop het allerlaatste nieuws op eCommerce gebied van allerlei sites in één oogopslag aangeboden wordt. Zo hoef je dus niet alle verschillende sites af, maar kun je even snel koppensnellen en de voor jou belangrijke artikelen er uit pikken. Uiteraard link ik naar het desbetreffende artikel op de site van de originele aanbieder.

Hiermee worden 2 vliegen in 1 klap geslagen. De bezoeker heeft al het nieuwste eCommerce gerelateerde nieuws in 1 oogopslag voor zich, en de verschillende sites die het nieuws aanbieden hebben er naast vaste bezoekers, Googelaars, en toevallige passanten een ingang bij.

Leave a Reply